Despre noi

GREEN PLANT OIL este producator de ulei natural presat la rece cu sediul in Bucerdea Vinoasa, județul Alba, fiind inregistrata in Registrul Comertului  J01/425/2015 si CUI 34576211

Uleiurile produse de GREEN PLANT OIL sunt uleiuri pure extrase din seminte selectionate de cea mai buna calitate, compania folosind cele mai bune practici in domeniul sau de activitate.

Gama noastra de ulei natural:

Ulei de dovleac, ulei de in, ulei de mac, ulei de susan, ulei de cimbru, ulei de cuisoare, ulei de migdale dulci, ulei de nuca, ulei de nuca neagra, ulei de piper verde, ulei de chimen, ulei de samburi de caise, ulei de marar. ulei de busuioc si un ulei de plaja special obtinut dintr-un amestec de ulei natural de catina, ulei natural de busuioc, ulei natural de in, de susan de samburi de caise, cuisoare si ulei natural de nuca.

Tehnologia utilizata de GREEN PLANT OIL permite protejarea si pastrarea principiilor naturale benefice aflate in semintele plantelor, transferandu-le in uleiurile preparate.

GREEN PLANT OIL a castigat popularitate datorita calitatii superioare a uleiurilor produse nefacand in nici o situatie rabat de la aceasta.

GREEN PLANT OIL doreste ca toti clientii sai sa fie foarte multumiti de produsele pe care le cumpara iar pentru acest deziderat isi imbunatateste in mod continuu activitatea tinand cont de sugestiile primite cu diferitele ocazii.

Compania vinde produsele sale atat in Romania (unde produsele si-au facut un renume fiind cautate sub numele de “uleiuri de Alba”) cat si in alte tari din Europa unde produsele sunt apreciate la adevarata lor valoare.

Politica companiei este puternic orientata spre calitatea produselor si spre indeplinirea cerintelor si satisfactiei clientilor sai.